Hypothecaire lening Pelt - bouweninPelt.be

Pelt
woningvandemaand
Ga naar de inhoud

Hypothecaire lening Pelt

Diensten
diensten bouwen pelt


Hypothecaire leningen in vele vormen

Wie een woonkrediet wil afsluiten, moet kiezen uit verschillende soorten hypothecaire leningen. Niet alleen de rentevoet en de looptijd spelen een rol, maar ook de manier van terugbetalen. Als je geld leent dien je niet alleen intresten te betalen maar ook het geleende kapitaal. Uiteindelijk zijn alle hypothecaire leningen grotendeels terug te brengen tot een 3-tal basisvormen.

  • Een hypothecaire lening met vaste mensualiteiten. Je betaalt maandelijks een vast bedrag (intresten + gedeelte kapitaal) gedurende de volledige looptijd (meestal 20 jaar) van de lening. Deze formule is één van de populairste.

  • Een hypothecaire lening met vaste kapitaaldelging. Je betaalt maandelijks een overeengekomen vast gedeelte van het kapitaal, plus een rente op het nog resterend kapitaal. Bij deze formule betaal je in het begin veel meer dan op het einde. Een lening met vaste kapitaalaflossingen is in totaliteit wel de goedkopere.

  • Een hypothecaire lening met terugbetaling van het kapitaal op eindvervaldag. Je betaalt gedurende de looptijd van de lening enkel intresten, geen kapitaal. Op het einde van de lening (eindvervaldag) dien je het gehele (geleende) kapitaal terug te betalen. Meestal wordt deze lening gekoppeld aan een levensverzekering waarvan de opbrengst gebruikt wordt om de lening op eindvervaldag terug te betalen.

Advertenties
mortelmans verzekeringen
daco project coördinator
rent-a-mat
bouwplanafdruk


 
Lommels Zakenkantoor

Overzicht instellingen voor hypothecaire leningen regio Pelt


Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

Argenta

Marktplein 11, 3910 Pelt

011 80 00 75

BNP Paribas Fortis

Dorpsstraat 2, 3910 Pelt

011 66 83 60

DVV ZK Gutschoven

Leopoldlaan 61A, 3900 Pelt

011 66 13 12

Ons Eigen HuisMarktplein 10, 3910 Pelt011 64 32 25


Terug naar de inhoud